Brørup spejdere inviterer alle med ud i det fri

Profilbillede

Det at være spejder bliver mere og mere populært blandt unge og børn. Nørbølling Gruppe fra Brørup vil dog gerne have endnu flere med ud at opleve naturen og det fri, så derfor inviterer de nu søndag d. 22. august alle børnefamilier med ud i naturen.

D. 22. august inviterer Nørbølling Gruppe fra Brørup alle interesserede børnefamilier med til at sjov og hyggelig dag i naturen, hvor man kan prøve en masse spejderaktiviteter. Det kommer til at foregå fra 09:30 til 11:30.

På dagen vil der være flere forskellige aktiviteter for dem der deltager. Man kan komme ud og klatre i træer, gynge, finde dyr i skoven, lave mad over bål og mere til. Det er primært målrettet efter børnefamilier, som har børn der er tre til seks år gamle.

Majbritt Rygaard, som er gruppeleder i spejdergruppen fortæller bl.a.

“Undersøgelser viser, at rigtig mange børn hverken har prøvet at overnatte, bygge en hule eller lave et bål i naturen. De aktiviteter er nogle, vi gør os meget i som spejdere og det er noget, som vi meget gerne vil give videre til endnu flere børn og unge. Hos os bruger vi naturen til at lave aktiviteter, som er bygget op på en måde, så hver enkelt spejder oplever, at der er brug for netop hans eller hendes kompetencer.”

Kilde: Redaktionen