Tag på udflugt i Vejen Kommune med Brørup Landboforening

Profilbillede
Astrid Bruun

D. 17. September kan du tage med Brørup Landboforening på en spændende udflugt i den gamle del af Vejen Kommune. Alle seniorer er inviteret med på denne udflugt, hvor man kan opleve nogle af de unikke steder, der er i Vejen Kommune.

Brørup Landboforening har inviteret alle seniorer i nærområdet med på en spændende udfugt i den gamle del af Vejen Kommune, hvor man kan komme ud at opleve nogle af de unikke dele af kommunen.

Det kommer til at foregå d. 17. september, hvor turen starter på parkeringspladsen, der ligger bag den bygning, som husede den gamle Kiwi-butik i Brørup. Der er afgang klokken 09:00, og den forventede hjemkomst er kl. 16:00.

Turen går til Ladelung, Eurofins, Askov, Skibelund, Frihedsbroen og Vejen, så der er en masse spændende destinationer i sigte, hvis man tager med på turen.

Det koster 300 kr. for hele dagen. Med i denne pris er der bussen, som kommer til at køre jer rundt hele dagen, kaffe og rundstykker, samt en lækker middag med øl, vin eller vand. 

Du kan tilmelde dig via 20 43 16 06 eller over mail på gudrunwnielsen@hotmail.com. Tilmelding skal ske senest mandag d. 13. september.

Kilde: Redaktionen