Tag til underholdende biltræf på Assersbølgård

Profilbillede

D. 14. august fyldes Assersbølgård op med en bred vifte af fede biler, som du kan komme ud at opleve. Forhåbentligt bliver der skønt vejr d. 14. august, når Assersbølgård bliver fyldt op med fede biler, god stemning og glade bilentusiaster.

Lørdag d. 14. august mødes en masse bilentusiaster til forhåbentligt godt vejr, god stemning og med en masse lirede biler. Her kommer der til at være et hav af unikke biler, som er godt tuned og har fået en masse unikke opgraderinger.

Eskild Kruse fra Vejen siger følgende ”Når jeg har pudset og poleret alle dele i en uge, så kører jeg altså ikke i regnvejr. Bilerne skal jo stå knivskarpt og skinne, når den vises frem”. Så lad os håbe, at vejret ikke skuffer.

Eskild er en del af gruppen LWRD, som er gruppen der i samarbejde med Assersbølgård har planlagt træffet, hvor ejere af lirede biler kan vise deres biler frem. Her kommer der biler fra hele landet, samt Sverige og Tyskland.

Det handler ikke om hvor hurtigt bilen kan køre, men om alle de små detaljer og håndværksmæssige færdigheder. Fælger, lak, bremser og forsænkede undervogne. I denne verden koster tingene meget, men penge er ikke noget man taler om.

”Nogle køber Gucci-tasker eller går til fodbold. Andre køber fælge. Folk i denne verden ved godt, hvad tingene koster og kræver. Det er vores hobby og passion”.

Kilde: Redaktionen